Suroviny
Porce: 3 kusy asi po 260 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 423 kJ / 2 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,90 g |
Tuky | 68,11 g |
Vláknina | 16,51 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 344,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšeničné klasy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5P8
Moje poznámka
Pšeničné klasy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5P8
Nejnovější recepty
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 34 minutami
Švestkovy koláč s krémem z tvarohu a pudingu
Přidáno před 12 hodinami
Bazalková frittata
Přidáno před 17 hodinami
Nepečený makový koláč
Přidáno před 23 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno 5. 9. 2025 20:46:25
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno 5. 9. 2025 20:40:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Italská polévka z pečených paprik a rajčat
IrenaHRA před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
Janicee před 7 hodinami
Drožďová polévka
HanaHanka před 7 hodinami
Sterilovaná paprika s olejem
Bretik před 8 hodinami
Naložená ačokča Dagmar
Bretik před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
HanaS92 před 8 hodinami
Kuřecí roláda plněná vejci a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Stefi.f před 8 hodinami
Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou
vanilj před 11 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
Frant.cermak@seznam.cz před 11 hodinami
Základní Donuts - Donut maker
icecube58 před 12 hodinami
Tématické fráze:
klasy,
co je klaso,
klaso,
klasa,
klaso recepty,
dožínkový koláč,
domácí pekárny diskuze,
sušené klasy,
jak vypada klas,
recepty klaso,
co je to klaso,
klasa recepty,
klas pekárna,
jak vypada zitny klas,
recepty z klasa,
pocet seminek v klasu,
dožinkový dort,
dožínkové koláče,
topklas,
mouky domaci pekarna
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
sádlo,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
koření na americké brambory,
vejce,
Komentáře (28)
A mě neúspěch téměř vždy "nakopne" k dalšímu pokusu.....
Ale moc ti děkuju za kompliment...
Eli, nemyslím si, že zrovna ty bys něco pokazila, upeč a jsem si jistý, že výsledek bude dokonalý, jako všechny tvé výtvory na Topkách
Vezmeš nůžky a svrchu a zároveň šikmo bagetu ustříhneš až k plechu (zástřih) - na fotce je směr střihu vidět. Pak lísteček vezmeš a vychýlíš ho směrem doprava. Ustříhneš další a ten vychýlíš doleva.....a takhle až do konce bagety. Lístky budou mířit na obě strany, ale ty je vlasně stříháš pořád stejně, stejným směrem.