Podzimní jablečno-skořicový koláč
Křehké drobenkové těsto z celozrnné mouky a strouhanky chutná díky máslu a třtinovému cukru jako máslová sušenka. Tvarohová náplň je krásně krémová a s jablky a skořicí skvěle ladí. Vyzkoušejte tento podzimní moučník a jistě nebudete zklamaní.
Suroviny pro 1 kus
1 koláčová forma o průměru 24-26 cm
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 518 kJ / 4 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,84 g |
Tuky | 178,98 g |
Vláknina | 29,75 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 4,03 g |
Sacharidy | 664,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní jablečno-skořicový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZVlR
Moje poznámka
Podzimní jablečno-skořicový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZVlR
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 9 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 13 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 17 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 8 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 8 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 12 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 12 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 13 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 14 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 14 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 14 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 15 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
jablečno tvarohový koláč,
skořicový koláč s jablky,
jablečny kolac,
jablečno tvarohová buchta,
jablečný koláč do remosky,
jablecny kolac v remosce,
jablečná kolac,
skořicový koláč,
jablko skoricovy kolac,
jablečný koláč z remosky,
jablecno orechovy kolac,
jablečnotvarohový koláč,
jablečná koláč s tvarohem,
jablečná buchta v remosce,
remoska recepty,
jablečný koláč remoska,
podzimní koláč s jablky,
jablečno-tvarohový koláč,
jablkoskoricovy kolac,
jablečnoskořicový koláč
Suroviny:
strouhanka,
mouka celozrnná,
cukr třtinový,
máslo,
vejce,
kypřící prášek do pečiva,
tvaroh polotučný,
jogurt bílý,
vejce,
cukr,
jablko,
cukr skořice
Komentáře (16)
Teď si zpětně uvědomuji,že jsem na tvé stránky,při mém občasném bloudění internetem už narazila a ráda se v nich toulala.Bohužel jsem si tehdy tvůj blog neuložila
To mirca75: trochu jsem si pohrála s fotografiemi a mělo by to být už OK. Jsem tu začátečník, tak se budu s drobnými pády ještě chvíli potýkat. Bohužel nemám troubu, ale jen remosku, tak nemohu napsat teplotu. Ale koláč bych pekla tak na 200 stupňů. V remosce koláček trval asi 45 minut, což by mělo být podobné
Koláč vypadá velmi pěkně a jelikož jablíčka,tvaroh,..jsou věci které máme rádi,tak ho ráda vyzkouším