Hovězí maso s nevšední chutí
Hovězí maso v pomalém hrnci je dokonalým pokrmem pro ty, kteří hledají bohatou a hlubokou chuť s minimální námahou. Pomalu vařené hovězí maso se v kombinaci s aromatickým česnekem a pikantním zázvorem stává neuvěřitelně měkkým a šťavnatým.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 975 kJ / 1 189 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 144,03 g |
| Tuky | 9,14 g |
| Vláknina | 16,96 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 4,01 g |
| Sůl | 9,40 g |
| Sacharidy | 127,13 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z masa nařežeme plátky, které naklepeme, osolíme, opepříme, zprudka opečeme z obou stran na oleji a vložíme do PH, na tuku ještě osmažíme pokrájenou cibuli a česnek na plátky, přidáme k masu do PH.
Krok 2: Dáme ještě mrkev nakrájenou na kolečka, papriku na proužky, zázvor a cuketu nastrouháme, pak dáme med, sójovou omáčku, hovězí bujón a pokrájené jarní cibulky.
Krok 3: Všechno zalijeme 300 ml vody spolu s rozmíchaným škrobem, pomalý hrnec uzavřeme a vaříme.
Krok 4: Po uvaření (3 hodiny) ještě dochutíme solí a podle chuti i jinou použitou ingrediencí.
Zveřejněno 22. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí maso s nevšední chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8gvm
Moje poznámka
Hovězí maso s nevšední chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8gvm
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 11 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 12 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 20 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno 2. 12. 2025 19:16:03
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Martula před 5 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 7 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 7 hodinami
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 8 hodinami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 8 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 8 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 8 hodinami
Banánové sušenky
Annanas před 8 hodinami
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 9 hodinami
Květáková polévka se zeleninou bez smetany
Topmoni před 9 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso recepty,
recepty z hovězího masa,
recept na hovězí maso,
hovezi maso recept,
hovězí maso,
recepty na hovězí maso,
nevsedni recepty,
recepty hovězí maso,
jak o chuti hovězí maso,
recepty chutné hovězí zadní,
hovězí zadní recepty,
recept hovězí maso,
hovězí recepty,
recepty s hovězím masem,
recepty z masa,
recept z hovězího masa,
recepty-hovězí maso,
chut hoveziho masa,
malajská polévka,
nevšední přílohy
Suroviny:
hovězí zadní,
mrkev,
lusk paprikový,
cibule,
česnek,
cuketa,
bujón hovězí,
cibulka jarní,
zázvor čerstvý,
omáčka sojová,
med,
škrob bramborový,
olej,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (24)
http://thedailyeater.com/?p=4651
http://pastapantanella.com/index.php/home/l-aziend...
...pantanelle neznám ale na obrázku vidím penne