Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 972 kJ / 1 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,24 g |
Tuky | 126,70 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 42,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdíčko na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1oD
Moje poznámka
Vepřové srdíčko na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J1oD
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 12 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 1 hodinou
Litý perník
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 3 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 3 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 3 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 3 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 4 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 4 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové srdíčko recepty,
vepřové srdíčko na špeku,
veprove srdce na cernem pivu,
co uvařit ze srdicka,
vepřova srdíčka,
vepřové srdíčko,
recept na vepřové srdíčko,
recept na vepřová srdíčka,
vepřová srdíčka recepty,
vepřové srdce na pivu,
vepřová srdíčka na špeku,
vepřové srdicka,
jak uvařit srdíčka,
vepřové srdíčko recept,
top recepty vepřová srdíčka,
jak uvarit srdicko,
vepřvé srdičko,
recept vepřová srdíčka,
co uvařit ze srdíček,
vepřové srdíčko příloha
Suroviny:
srdce vepřové,
cibule,
špek,
velkopopovický černý kozel,
voda,
pepř,
koření nové koření,
rozmarýn,
mouka hladká,
voda,
sůl,
masox hovězí,
pepř mletý
Komentáře (13)
Coleta:
Evi,u nás zase vnitřnosti můžeme všichni,ale také je dělávám jen občas
hanes24:Jiříku,normálně začínám Štefince závidět
Všem Vám moc děkuji