Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí svíčková na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9j5P
Moje poznámka
Králičí svíčková na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9j5P
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 1 hodinou
Mini vaflový špíz
Přidáno před 4 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 13 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 15 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 11 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 12 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 14 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 15 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 15 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 16 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 18 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 19 hodinami
Tématické fráze:
králičí svíčková,
svíčková z králíka recept babicovy dobroty,
králík na tymiánu,
jehněčí svíčková recept,
svíčková s králíka,
králík na svíčkové,
kralici svíčková na smetaně,
králík recepty,
králíci svickova recept,
kralík na timiane.,
svíčková na talíři,
pečené králičí stehna svickova,
králičí stehna svíčková,
králík svíčková,
králičí válečky recept,
pecena kralici svickova,
svíčková z králíka na tymiánu,
recept z kralicich valecku,
králičí stehno svickova,
vepřová panenka recepty
Suroviny:
králičí svíčková,
tymián,
sůl mořská,
olej olivový,
pepř mletý
Komentáře (22)
... ok - králík domácí :)))
... ano, ale ne ty vrchní, nýbrž z vnitřní strany od páteře, které jdou oddělit podebráním palcem a jsou velmi jemné