Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí svíčková na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9j5P
Moje poznámka
Králičí svíčková na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9j5P
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 6 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 20 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 23 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Salát Emerald
Přidáno 20. 12. 2025 10:41:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicové placičky se sýrem
lenka64892 před 6 minutami
Kuřecí nudličky s ananasem
olapolap před 11 minutami
Masové kuličky v rajské omáčce
mafinka888 před 25 minutami
Vinná klobása trochu jinak
Peetrys před 51 minutami
Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou
Sahula před 1 hodinou
Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou
Sahula před 1 hodinou
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 3 hodinami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 4 hodinami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 4 hodinami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 6 hodinami
Tématické fráze:
králičí svíčková,
svíčková z králíka recept babicovy dobroty,
králík na tymiánu,
jehněčí svíčková recept,
svíčková s králíka,
králík na svíčkové,
kralici svíčková na smetaně,
králík recepty,
králíci svickova recept,
kralík na timiane.,
svíčková na talíři,
pečené králičí stehna svickova,
králičí stehna svíčková,
králík svíčková,
králičí válečky recept,
pecena kralici svickova,
svíčková z králíka na tymiánu,
recept z kralicich valecku,
králičí stehno svickova,
vepřová panenka recepty
Suroviny:
králičí svíčková,
tymián,
sůl mořská,
olej olivový,
pepř mletý
Komentáře (22)
... ok - králík domácí :)))
... ano, ale ne ty vrchní, nýbrž z vnitřní strany od páteře, které jdou oddělit podebráním palcem a jsou velmi jemné