Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 250 kJ / 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,74 g |
Tuky | 18,72 g |
Vláknina | 63,20 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 102,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mangoldový krém s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ar31
Moje poznámka
Mangoldový krém s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ar31
Nejnovější recepty
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 1 hodinou
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 16 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 16 minutami
Kuřecí špízy
Renata1988 před 6 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 8 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 8 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 13 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 15 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 17 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 17 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 18 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
mangoldový krém,
rostou už vaclavky letos,
mangoldový krém....,
mangold krem,
lasagne s václavkami,
mangolodový krém,
mangoldový krem recept
Suroviny:
máslo,
cibule bílá,
česnek,
mangold,
voda,
sůl,
květ muškátový,
bujón,
houby václavky
Komentáře (18)
Už rastú, od soboty zbieram, varím, zamrazujem, aj jem...
Václavky začali rásť u nás tiež až uplynulý týždeň, mám dojem, že ich je menej ako vlani.
Maris, ty nemôžeš mať všetko, to by nebolo spravodlivé!