Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 412 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,05 g |
Tuky | 36,60 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 814 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 7,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso očistíme, osušíme a lehounce osolíme. V misce si smícháme hořčici s podrceným pepřem a posekanými bylinkami. Směs natřeme na horní část masa.
Krok 2: PH vytřeme olejem, vložíme maso, trochu podlijeme vodou a dáme pomalit na st. 1 na 7 hodin.
Krok 3: Po dokončení maso naporcujeme a podáváme buď jen s výpekem, nebo si můžeme rozmíchat hladkou mouku ve smetaně a výpek tímto zahustit.
Zveřejněno 27. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná s bylinkovopepřovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ArRp
Moje poznámka
Roštěná s bylinkovopepřovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ArRp
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 11 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno 16. 8. 2025 16:01:50
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 1 hodinou
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 1 hodinou
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 1 hodinou
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 2 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 3 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 5 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 5 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 5 hodinami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 6 hodinami
Brambory zapečené s tvarohem
Kava 2 před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat výbornou rostenou,
horní roštěná,
horní roštěnec recepty,
pomalý hrnec,
vídeňská roštěná v pomalém hrnci,
roštěná recept,
jak udělat z rostenky smes,
roštěná recepty,
recept horni roštěnec,
roštěná na šalvěji,
hovezi horni recepty,
vysoky rostenec v pomalém hrnci,
rostena v pomalem hrnci,
vysoky rožtenec v ph,
roštěná směs,
hovězí zadni s krustou,
horní roštěná - recepty,
hovězí roštěná krusta,
roštěnec s krustou,
jak udělat měkký roštěnec
Suroviny:
roštěnec vysoký,
hořčice dijonská,
pepř,
šalvěj,
máta,
sůl,
olej,
voda
Komentáře (24)
Dávám bodík!
Příloha rýže?