Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 082 kJ / 2 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,25 g |
Tuky | 164,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 2,86 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 0,15 g |
Postup přípravy
Délka pečení je závislá na tom jak chceme mít panenku propečenou. Na medium asi jako stejk. Krok 4: Pak dáme na cca 2 min do trouby, rozehřáté na 190°C. Kdo chce více propečenou nechá v troubě o trochu déle. Krok 5: Po vyndání z trouby se nechá ještě pár minut odpočinout, aby se šťávička zatáhla a pak sundáme provázek a naporcujeme panenku medium na dva kusy a propečenou na medajlonky. Dáme přílohu a jíme.
Zveřejněno 5. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MX01
Moje poznámka
Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MX01
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 10 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 34 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 42 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 53 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
šafrán recepty,
provensálské koření použití,
provensálské koření,
vepřová panenka médium,
safran pouziti,
použití šafranu,
safran recept,
vepřová panenka recepty,
koření na vepřovou panenku,
recepty provensálské koření,
vepřové na šafránu,
panenka medium,
panenka na šafránu,
recept vepřová panenka,
šafrán jako koření,
provensalské koření recept,
vepřová panenka,
vepřová panenka recept,
recepty na vepřovou panenku,
veořová panenka recepty
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina anglická,
pepř,
sůl,
koření provensálské,
šafrán,
olej
Komentáře (12)
Cenově je to opravdu trochu náročnější,ale když to vezmeš,že kažý týden to určitě nevaříš
Jinak asi dražší, ale určitě to nejíme denně, ne?