Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 179 kJ / 6 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,88 g |
Tuky | 175,72 g |
Vláknina | 71,81 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 928,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulovo smetanový osúch (a česnekový)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MgDm
Moje poznámka
Cibulovo smetanový osúch (a česnekový)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MgDm
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 17 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 17 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová bábovka s mákem.
Beruna před 32 minutami
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 7 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 11 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 11 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 11 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 14 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 15 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 16 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 16 hodinami
Tématické fráze:
slovenský osúch,
osúchy,
osuch,
slovensky smetanovy posúch,
česnekový osúch,
tradiční slovenský smetanový posúch,
osúch kluci v akci,
osúch recept,
smetanový posuch,
slovenskỷ posúch,
recept na osúchy,
slovenský osůch recept,
smotanovy osuch,
cibulovo smetanový koláč,
cesnakovy osuch,
slovenský smetanový koláč,
kluci v akci osúch,
moravské osúchy,
slovenske posuchy,
recept osuch s brinzou
Suroviny:
mouka hladká,
droždí čerstvé,
cukr,
sůl,
olej,
voda,
smetana zakysaná,
sůl,
cibule,
pepř,
česnek
Komentáře (70)
Som rada, že skúšaš...
To by dopadlo !
A mám tu recept aj na halászlé...českí priatelia si ju u mňa objednávajú, keď prichádzajú na návštevu.
Jeho babička žila v Maďarsku ,tak to asi bude k Haláslé, Jaks to uhodla?
Díky Magdalenko ,brzy zkusim!
Konečný výrobek je na jednom plechu nebo na třech?
Som rada, že zaujal aj tento jednoduchý recept, dúfam, že niekto vyskúša a bude chutiť. Nič svetoborného to síce nie je, cibuľa v tej smotane len zmäkne, ako decku mi to nechutilo. Teraz to mám rada, chute sa rokmi menia.
A vyzerá to, že naša rodina sa rozrastie o jedného člena - je od Parmy, tak sa teším na originálne recepty z jeho vlasti. Zatiaľ mu u nás najviac chutí klasický český guláš s knedlíkmi aj bramboráky, bryndzové halušky mu ale išli ťažko dole krkom.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Halu%C5%A1ky
Vošouch se priostě používal pro něco jiného. Fakt zha svoé prarodiče nemohu.