Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 830 kJ / 1 393 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 160,91 g | 
| Tuky | 69,94 g | 
| Vláknina | 8,40 g | 
| Cholesterol | 1,53 g | 
| Sodík | 1,40 g | 
| Sůl | 3,60 g | 
| Sacharidy | 28,25 g | 
Postup přípravy
Podáváme s rýží nebo brambory, šťávu necedíme.
Zveřejněno 18. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Plněná vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QmJG
Moje poznámka
					
				
Plněná vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QmJG
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 23 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno 3. 11. 2025 09:00:03
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 12 minutami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 2 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pokrmy z vepřových jater, 
						
						
							nádivka z vepřových jater, 
						
						
							veprova jatra recepty, 
						
						
							plněná játra, 
						
						
							jidla z veprovych jater, 
						
						
							plněná vepřová játra, 
						
						
							vepřová jatra, 
						
						
							vepřové jatra recept, 
						
						
							recept na vepřová játra, 
						
						
							jatra plnena cesnekem, 
						
						
							jídlo z mletých vepřových jater, 
						
						
							jidla z veprovyh jatet, 
						
						
							veprove játra recepty, 
						
						
							pokrmy  z  vepřových jater, 
						
						
							plnene jatra, 
						
						
							vepřová játra- osmažené do mrazáku, 
						
						
							jitrnicový prejt v bláně, 
						
						
							nadivka z jater veprovych, 
						
						
							veprova jatra recept, 
						
						
							játra plněná česnekem prostreno
						
					
						Suroviny:
						
							játra vepřová, 
						
						
							plec vepřová, 
						
						
							blána tuková vepřová, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							slanina, 
						
						
							vejce, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (19)
Bodík jako vždy předem,po zhotovení i foto
Nebyla jsem tady trošku delší dobu,ale z některých komentářů pod různými recepty jsem dost rozpačitá
Ja to urobiť totiž nemôžem, lebo bravčoú pečienku mám vždy tvrdú ako kameň, nech robím, čo robím.
Je jedno či posolím, alebo neposolím, či podlejem, alebo nepodlejem. Proste kameň, jesť sa to nedá.
Asi bude na vine vždy prasa, ktoré už absolvovalo 3-4 olympiády.
A to pečienku zbožňujem. Aaaaach jaaaaj!!!
Aspoň, že sa niekomu podarí si na nej pochutnať.
casino: děkuju
Samuel: chceš vařit nebo pošťuchovat?
mluvčí autora
"A kolik teda sádla a vajec a česneku a strouhanky"
Píše se, že sádla trochu
Vejce a strouhanku nemusíte dávat vůbec; ta nádivka by měla držet při sobě sama od sebe
Česneku podle chuti (3 zoubky?), podle velikosti a podle země původu, neboť na velikosti záleží víc než na zemi původu