Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 524 kJ / 1 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,20 g |
Tuky | 121,36 g |
Vláknina | 14,85 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 38,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8A63
Moje poznámka
Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8A63
Nejnovější recepty
Nutellové oříšky
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční myslivecké knoflíky
Přidáno před 14 hodinami
Bramboráky s libečkem
Přidáno před 19 hodinami
Pivní cibulačka
Přidáno před 20 hodinami
Srnčí guláš
Přidáno před 21 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké okurky
Tonja před 33 minutami
Výborné lasagne
muraia před 2 hodinami
Avokádovo - tvarohová pomazánka s tuňákem
gabikka před 2 hodinami
Rychlé šunkofleky
anamor1 před 3 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
Skunk před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 6 hodinami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 13 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
Tomaassss před 14 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 16 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 17 hodinami
Tématické fráze:
veprovy orez,
vepřové plátky na zelenině se smetanou,
vepřové ořezy recepty,
vepřový plátek se žampiony a smetanou,
vepřové plátky na zelenině,
vepřové ořezy,
žampionová omáčka se zakysanou smetanou,
vepřové maso na zelenině se smetanou,
www,telka.koreni.cz,
divoky veprovy orez,
vepřové plátky se zakysanou smetanou,
vepřový ořez recept,
vaříme z vepřového ořezu,
recepty se zakysanou smetanou,
vepřové maso se zakysanou smetanou,
divoky ořez,
omáčka z ořezu,
bourání divokeho prasete,
vepřove plátky se žampiony a smetanou,
vepřový ořez na divoko
Suroviny:
ořez vepřový,
cibule,
česnek,
žampióny,
směs zeleninová mražená,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
pepř,
koření nové koření,
jalovec,
bobkový list,
sádlo,
sůl,
smetana zakysaná,
mouka hladká
Komentáře (33)
používat čajové vajíčko /taky ho používám/ .Inserovali to v telce
ale ještě jsem na ně nenarazil.www.toprecepty.cz/images/design/smajlici/14.gif
spagetka: Ďakujem, pozriem sa - a hneď nebudem za blbú.
https://www.google.cz/?gws_rd=cr&ei=XGiXUtnPDqao4A...
Ale, prepáčte všetci neinformovanému, stále tu čítam PH, samozrejme, že viem, že je to pomalý hrniec - ale len teoreticky.
Budeš mať mimoriadnu zásluhu na mojom ďaľšom vzdelaní.
Recept je bezva, není co dodat