Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 053 kJ / 2 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,50 g |
Tuky | 67,25 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 968 mg |
Sodík | 169 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 420,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuřanské koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qWV
Moje poznámka
Tuřanské koblihy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qWV
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 1 hodinou
Kedlubnová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 23 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 58 minutami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 1 hodinou
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 1 hodinou
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 2 hodinami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 3 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 3 hodinami
Tématické fráze:
koblihy z podmáslí,
babicovy koblihy,
babicovy koblihy,
babicovi koblihy,
babicovy dobroty koblihy,
koblihy ze sadla,
koblihy od babici,
jak plníme koblihy,
tuřanské koblížky,
babicovy dobroty-domaci koblihy,
kdy plníme koblihy,
testo ze sádla na koblihy,
koblihy z šlehačkového těsta,
babicovy dobroty koblížky,
koblihy s podmáslí,
domácí koblihy tuřanske,
tuřanské,
babicovi recepty kynuté koblihy,
www nova cz koblihy,
recepty nova.cz koblihy
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
droždí,
cukr,
máslo,
žloutek,
rum,
sůl,
marmeláda,
olej,
cukr,
vanilka
Komentáře (4)