Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 920 kJ / 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,58 g |
Tuky | 15,85 g |
Vláknina | 94,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 99,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnový talíř
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M9L1
Moje poznámka
Cizrnový talíř
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M9L1
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 10 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 18 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 21 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 22 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 8 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 8 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 8 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 8 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 8 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 9 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 9 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 10 hodinami
Tématické fráze:
cizrna recepty,
recepty z cizrny,
cizrnový guláš,
cizrna v tlakáči,
cizrna s bramborem,
lušteniny faul fava,
luštěniny,
cizrnová kaše s brambory,
kaše z brambor a cizrny,
vareni cizrny v tlakaci,
fava z cizrny,
cizrna s brambory,
fava - kaše,
kaše z cizrny s volským okem,
kaše z cizrny s volským okem,
cizrna s brambory a vlašskými ořechy,
cizrnový kase,
recept fava z cizrny,
cizrnový guláš s rýží,
cizrna kaše
Suroviny:
cizrna,
cibule,
česnek,
brambory,
ořechy vlašské,
koření nové koření,
semínka hořčičná,
masox,
olej,
podravka,
sůl,
pepř
Komentáře (3)