Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 680 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,42 g |
Tuky | 27,82 g |
Vláknina | 6,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 668 mg |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra velice chutná a rychle připravená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vVr
Moje poznámka
Játra velice chutná a rychle připravená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vVr
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselý kuřecí plátek
Leren před 18 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 19 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 20 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 21 minutami
Zapečený chřest
Leren před 22 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 41 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 45 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 45 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 46 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 47 minutami
Tématické fráze:
úprava jater,
úprava vepřových jater,
jak orestovat jatra,
sumčí játra,
jak upravit játra,
skopová játra,
recept na játra z divočáka,
úprava jater z divočáka,
játra z divočáka recepty,
jatra po burgunsku,
připrava jatyrek z divočaka,
játra z divočáka na grilu,
uprava jater ze zveriny-recepty,
jak připravit vepřová játra recept,
uprava z vepřových jater,
recept na úpravu jater z z divočáka,
orestavane játra,
jak upravit vepřová játra,
úprava játry,
recept na játra z divočáka na grilu
Suroviny:
játra,
pepř mletý,
olej,
česnek,
omáčka worcesterová,
kečup sladký,
sůl
Komentáře (12)