Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 680 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,42 g |
Tuky | 27,82 g |
Vláknina | 6,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 668 mg |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra velice chutná a rychle připravená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vVr
Moje poznámka
Játra velice chutná a rychle připravená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3vVr
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 14 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 14 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové zelí
janatka před 25 minutami
Cuketové halušky
janatka před 28 minutami
Cuketové palačinky
janatka před 34 minutami
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 39 minutami
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 42 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 15 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 15 hodinami
Tématické fráze:
úprava jater,
úprava vepřových jater,
jak orestovat jatra,
sumčí játra,
jak upravit játra,
skopová játra,
recept na játra z divočáka,
úprava jater z divočáka,
játra z divočáka recepty,
jatra po burgunsku,
připrava jatyrek z divočaka,
játra z divočáka na grilu,
uprava jater ze zveriny-recepty,
jak připravit vepřová játra recept,
uprava z vepřových jater,
recept na úpravu jater z z divočáka,
orestavane játra,
jak upravit vepřová játra,
úprava játry,
recept na játra z divočáka na grilu
Suroviny:
játra,
pepř mletý,
olej,
česnek,
omáčka worcesterová,
kečup sladký,
sůl
Komentáře (12)