Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 419 kJ / 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,68 g |
Tuky | 15,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 25,20 g |
Postup přípravy
Můžeme přidat i brambory.
Zveřejněno 18. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílá polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v55L
Moje poznámka
Bílá polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v55L
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 4 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 8 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 3 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 4 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 5 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 5 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 5 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 6 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 8 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 8 hodinami
Tématické fráze:
bílá polévka,
bila polivka,
bílé polévky,
bílá polévka recept,
polévka z mléka,
bílá houbová polévka s octem,
bilá polévka z mléka,
polevka bila,
bílá polévka z hříbku,
bílápolévka,
recept na bílou polévku,
recepty bila polevka,
recept bílá polévka,
recepty na bílou polévku,
bílá polévka s bramborem,
bílá polévka na vanoce,
bílá polévka,
houbová polévka,
bílá polévka s michanym vejcem,
polévky bílé
Suroviny:
houba hřib,
sůl,
bobkový list,
mléko,
mouka hladká,
máslo,
vejce,
pepř,
ocet
Komentáře (4)