Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 328 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,16 g |
| Tuky | 12,38 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 42,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do pekáče vymazaného olejem dáme pstruha (předem zakapeme citronem a osolíme). Na pánev dáme olej a orestujeme cibuli nakrájenou na kolečka a jablka zbavené jadřince, nakrájené na plátky. Necháme zesklovatět a směs potom dáme na a kolem pstruha. Pekáč dáme do trouby na 15 minut.
Krok 2: Příloha v mém případě brambory s rozmarýnem: Malé brambory omyjeme, osušíme a dáme do zapékací mísy, pokapeme olejem, posypeme hrubou solí a rozmarýnem.
Krok 3: Dáme do trouby na 200°C na cca 45 minut, záleží na velikosti brambor.
Zveřejněno 15. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh s cibulí a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5pB
Moje poznámka
Pstruh s cibulí a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5pB
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 9 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 16 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 17 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 18 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 18 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 3 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 4 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 4 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 5 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 6 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 6 hodinami
Uherská pěna
Daami před 8 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 9 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 9 hodinami
Tématické fráze:
pstruh s jablky,
pstruh s cibulí,
příloha k pstruh,
pstruh na hrušce a jablku,
príprava pstruha na víně,
pstruh pečený s jablky a cibuli,
pstruh na cibuli,
pstruh s mrkví a cibulí,
príprava pstruha,
príprava pstruha,
pstruh pekáč
Suroviny:
pstruh,
jablko,
cibule,
šťáva citronová,
olej,
sůl,
brambory,
sůl,
rozmarýn,
olej
Komentáře (9)
Urcite to mohlo byt lepe naservirovano.
Kritika je fajn, tak to uvarte a dodejte vase servirovani.