Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 714 kJ / 410 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 43,15 g | 
| Tuky | 14,19 g | 
| Vláknina | 12,50 g | 
| Cholesterol | 111 mg | 
| Sodík | 2,13 g | 
| Sůl | 5,31 g | 
| Sacharidy | 22,80 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Segedínský guláš s krůtím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKqm
Moje poznámka
					
				
Segedínský guláš s krůtím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKqm
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 42 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 5 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 6 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 10 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 39 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							krůtí segedínský guláš, 
						
						
							krůtí segedín, 
						
						
							segedinsky guláš z krutiho masa, 
						
						
							segedin z krůtího masa, 
						
						
							segedinský guláš s krůtím masem, 
						
						
							kruti segedyn, 
						
						
							segedin z krůty, 
						
						
							zelí s krutim masem, 
						
						
							dietní segedín, 
						
						
							segedinsky gulas z kruty, 
						
						
							kruti maso segedin, 
						
						
							segedín s krůtím masem, 
						
						
							tradične recepty, 
						
						
							pravý maďarský guláš z krůtí maso, 
						
						
							gulas z moraka, 
						
						
							segedínský krůtí guláš recept, 
						
						
							recept kruti segedyn, 
						
						
							bramborovy knedlik s krutim masem, 
						
						
							segedin s krutím, 
						
						
							krůtí sgedín
						
					
						Suroviny:
						
							maso krůtí, 
						
						
							zelí kysané, 
						
						
							smetana kysaná, 
						
						
							cibule, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							pepř
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (14)
Už jen zbavit 6 lýtek těch prapodivných součástek, co jsou z jednoho konce jako šlachy a na druhém konci jsou to "kosti", bylo za trest
Ale jináč to bylo maso
A protože jsem de facto kořenil podle http://www.toprecepty.cz/recept/33653-nas-segedins... (česnekem jsem to maso jenom trošku postrašil), tak Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® mi patrně nezatleská, leč já tleskám jim...
(bylo použito otické zelí a vůbec nebylo nutné ho devitaminovat varem)
Ale, keď ti - vekom - segedín, ktorý si zjedla v pondelok, v nedeľu silou-mocou chce odísť tou istou cestou, ktorou išiel dnu a lekár ti povie "alebo dieta, alebo krematórium",
A budeš vďačná každému, kto upravý recept do dietnejšej formy.
Ale ja želám každému, aby "musel" meniť jedálniček až po 100-ke
Já bych to taky zkusila takto, tedy s krůtím masem, nebude to klasika, ale suroviny jsou dobré, tak proč ne
A paskvil to nebyl ani náhodou..
http://www.toprecepty.cz/recept/26304-kurecisegedi...
Já tento Tebou nazvaný"paskvil"dělám z kuřecích stehen.řízků