Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 267 kJ / 64 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,98 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pstruhy umyjeme, osolíme a opepříme jak zevnitř, tak z venku.
Krok 2: Dáme do pekáčku, nakrájíme citrón na kolečka a do každého pstruha dáme 2 kolečka citrónu, přidáme tymián a kousek másla.
Krok 3: Pstruhy posypeme i svrchu tymiánem, dáme kolečko citrónu a do pekáčku nalijeme trošku vody.
Krok 4: Přiklopíme a pečeme v předehřáté troubě na 220 stupňů asi 20 min.
Krok 5: Příloha: uvařené osolené brambory brambory pomačkáme vidličkou, přidáme na oleji osmaženou cibulku a kousek másla, vše vymíchat.
Zveřejněno 31. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7p91
Moje poznámka
Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7p91
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 10 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litý perník
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 2 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 2 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 2 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 3 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 4 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 4 hodinami
Tématické fráze:
pstruh na másle podle polreicha,
pstruh podle zdeňka pohlreicha,
bramborová kaše podle polreicha,
recepty pstruh pohlreich,
pstruh pohlreich,
pstruh recept pohlreich,
pstruh na másle podle pohlreicha,
ryby recepty polreich,
šťouchané brambory podle polreicha,
pstruh podle pohlreicha,
pečený pstruh podle polreicha,
grilování od polreicha,
zdenek polreich recepty na ryby,
kucharka pstruh,
kuchařka polreicha,
polreich kuchařka,
zdeněk pohlreich pstruh,
pstruh na másle zdeňka pohlreicha,
ryba se zeleninou podle polreicha,
pstruh na másle pohlreich
Suroviny:
pstruh,
citron,
tymián,
sůl,
pepř,
máslo,
slanina,
brambory,
cibulka,
máslo,
sůl
Komentáře (11)
Můj obor. je také gastronomie. začátek-Interhotel.Pstruh, podle
mého názoru je nejlepší jen, sůl,paprika a kmín,nakonec citrón.
Příloha vařený brambor,cibulka, orestovat anglickou slaninu nakonec
kadeřávku.V jednoduchsti je vždy krása kuchařského umění. Všichni nemůžeme být stejní a každý hájí své. Přeji dobrou chuť.Dag.Kubíčková.