Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 782 kJ / 1 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,28 g |
Tuky | 30,15 g |
Vláknina | 20,63 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 241,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: ½ kg kysaného zelí si připravíme klasickým způsobem jako zelí dušené a odstavíme z plotny.
Krok 2: Sáčky s předvařenou rýží uvaříme v osolené vodě s hřebíčkem a novým kořením, vysypeme do misky a necháme trochu zchladnout.
Krok 3: Na cibuli a 6 stroužcích česneku opečeme na kostičky nakrájenou paprikovou klobásu, konzervu s vepřovým masem vyklopíme, nakrájíme na kostičky a přidáme prohřát ke klobásovému základu. Vše silně ochutíme červenou paprikou a česnekem.
Krok 4: Vezmeme pekáček, nasypeme do něj rýži, zelí a masovou směs a vše společně promícháme.
Krok 5: V hrnečku si rozmícháme kysanou a sladkou smetanu, zalijeme tím směs v pekáčku a dáme asi na ½ hodiny zapéct. Zvláštní kombinace zelí, rýže a masa naše chuťové buňky mile překvapí.
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kološvárské zelí III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LvYA
Moje poznámka
Kološvárské zelí III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LvYA
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 6 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Meruňkový koláč
Evellinka před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 4 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 4 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 10 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 11 hodinami
Tématické fráze:
koložvárské zelí,
kološvárské zelí podle pohlreicha,
kološvárské zelí s ryzi,
kološvárské zelí skládané,
koložvárské zelí recept,
kolšvárské zelí,
kološvarcké zelí,
jak správně naložit zelí,
koloszvárské zelí,
nejlepší recept na kološvárské zelí,
kološvartské zelí,
zeli recepty,
koložvárské zelí recepty,
jak uvařit zelí,
kolosvarskezeli,
košvarské zelí,
kološvarské kysané zelí,
kolosvardske zeli,
recepty ze zelí,
kysané zelí recept
Suroviny:
maso vepřové,
klobása papriková,
zelí kysané,
rýže,
cibule,
smetana sladká,
smetana kysaná,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
česnek
Komentáře (13)