Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložené broskvové kuře

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 1470 min

1470 min (1440 min příprava + 30 min tepelná úprava)

10. 9. 2009 14:54

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 626 kJ / 389 kcal
Bílkoviny20,06 g
Tuky30,43 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 2,15 g
Sůl5,07 g
Sacharidy8,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem dostala mailem od své sestry Dáši-je to výtečné!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Bibinka

23. 3. 2012 11:08

chocolate: chocolate, díky ti;-)

chocolate

22. 3. 2012 17:54

Opět musím pochválit, tohle masíčko je jedním z nejoblíbenějších jídel naší mladé a dnes bude opět na pořadu dne.
Nevěřila bych, ale ta marináda pozvedne oblíbené "hospodské" (a to nemyslím nijak impertinentně;-)) jídlo do jiného levelu.
Přidávám zasloužený třináctý bod.

Bibinka

4. 2. 2011 10:55

Danielko, já ti velmi děkuji za tak krásný komentář a mám radost velikou, že jste si pochutnali:yes:

Daniella O.

3. 2. 2011 22:51

Tak jsem dnes tohle kuratko vyzkousela a musim konstatovat, ze bylo UUUUzasne. Kdyz jsem delala broskvove kure, nikdy jsem maso predem nemarinovala, ale po teto uprave uz nebudu delat jinak. Opravdu fantasticky recept...:-p:yes::yes:. Broskve jsem mela pouze zavarene, ale vubec to nevadilo, posilam obrovsky bodik :-K.

Bibinka

28. 9. 2010 12:24

Chocolate(neregistrovaná), moc děkuji za chválu i za vyzkoušení, nám to taky moc chutná;-):-p

chocolate

28. 9. 2010 12:16

Dnes jsem je připravila k obědu, kromě prsou jsem naložila i kýtu, i když ta bývá suchá, dopadlo to výborně a jinak, než s hořčicí už dělat nebudu.Výpek jsem podlila trochou bílého vína a šťávy z broskví, kápla sojovku, lžičku hořčice a lehce zredukovala.
Bibinko, děkuji za super oběd:-K.

Bibinka

16. 9. 2009 10:29

Katarínko, moc jsi mě potěšila a jsem ráda, že jste si pochutnali a že jsi to udělala;-)

Katarinka

16. 9. 2009 09:48

Bolo to výborné:yes:Je to lepšie ako keď sa to nedá do marinády.Sójovka tomu dá ten správny "říz":-D

Katarinka

11. 9. 2009 14:08

Robievam,ale klasiku,bez naloženia v marináde.Určite to vykúšam,vyzerá to výborne.:yes::yes:

pipre

11. 9. 2009 11:04

To se mi moc líbí:-p:yes: 7.

Jikotka

10. 9. 2009 21:03

Znám a dělám,vždycky ale s kompotovanou broskví,protože šťavnaté broskve nekoupíš...:-p:-p:-p:yes::-D:-D

Bibinka

10. 9. 2009 18:46

Výbušná, ano,ano živů broskev a ještě k tomu z našeho stromu,jsou měkoučké a krásně se loupají.

Eli, broskve klidně kompotované použij, šlo by to i bez ní, nebo s jiným ovocem, na které nemáš alergii, ale ta broskev víš, ta tomu dodá fakt dobrej šmak:-p

JanaDorazinova

10. 9. 2009 18:44

No, to je něco. Tak něco podobného se dělalo v restauraci pod názvem "peach", ale nebylo to naložené v té marinádě, na maso šla šunka, pak broskev-kompotovaná a pak sýr a dalo se to prohřát do mikra. Ta broskev na tom vypadala, jako veliké volské oko. A ty máš plus, samozřejmě;-):yes::yes:

spagetka

10. 9. 2009 16:48

Jen otevřu stránky, už tu na mě kouká ovoce :-p a masíčko :-p:-p;-), sice obdobně dělám, ale určitě vyzkouším tenhle způsob!!:yes::yes:

Eliza

10. 9. 2009 16:31

Vypadá to moc dobře... Já sice syrové broskve kvůli alergii nemůžu, ale myslím, že s kompotovanými to bude chutnat stejně dobře, ne-li lépe...:-)
Recept v podstatě znám, ale s těmi vejci a hořčicí je to novinka... Zkusím, Ď.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: naložené kuřecí maso naložené kuře kuřeci prsa s broskvy kure s broskvy kuřecí maso s broskvy kuře s broskví a sýrem kuře naložené naložená kuřecí prsa kure s broskvi kureci s broskvy kureci prsicka s broskvy kuřecí na broskvy kuřecí prsa na broskvy nalozeny kure kuřecí maso naložené kuřecí plátek s broskvý broskvová omáčka recepty na kuřecí prsa s broskví nalozene kureci platky kure na broskvy

Suroviny: stehno kuřecí, broskve, hořčice, sýr plátkový, omáčka sojová, vejce, koření grilovací, voda, olej, olej olivový, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Naložené broskvové kuře

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Q4J