Filované vepřové palce a smetanové brambory
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 75,30 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 93 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 56,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filované vepřové palce a smetanové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKx6
Moje poznámka
Filované vepřové palce a smetanové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKx6
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 8 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 16 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 18 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 19 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno 3. 12. 2025 21:27:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský chlebíček II
káťa před 4 hodinami
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 4 hodinami
Krupičná kaše
Kajkajak před 5 hodinami
Vločková kaše
Kajkajak před 5 hodinami
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
poirotka před 7 hodinami
Kakaová roláda V2
Ketynna před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
kocourer před 8 hodinami
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 8 hodinami
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 9 hodinami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřové palce,
palce z vepřové panenky recept,
vepřový palec,
veprove palce recept,
vepřové palce recepty,
filované maso,
vepřové plátky s bramborem na smetaně,
filírovaní,
co je filírovaní,
palce z vepřové panenky-recept,
vepřový palec recept,
recept vepřové palce,
vepřové a brambory recept,
jak pripravit veprove palce,
palce z panenky,
top recepty vepřové palce,
recept na vepřové palce,
vepřové plátky s brambory na smetané,
vepřový palec z panenky,
palce z vepřové panenky
Suroviny:
palec vepřový,
sůl,
pepř čtyř barev,
olej olivový,
brambory,
smetana ke šlehání,
rozmarýn,
máslo
Komentáře (11)
Jinak bezvadné jídlo, škoda té fialové barvy!To by bylo něco!
(při prvním čtení jsem se lekla, četla jsem "fialové"-takže bez brýlí na čtení už ani krok