Filované vepřové palce a smetanové brambory
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 75,30 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 56,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filované vepřové palce a smetanové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKx6
Moje poznámka
Filované vepřové palce a smetanové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKx6
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 22 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 10 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 10 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 10 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 11 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 14 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové palce,
palce z vepřové panenky recept,
vepřový palec,
veprove palce recept,
vepřové palce recepty,
filované maso,
vepřové plátky s bramborem na smetaně,
filírovaní,
co je filírovaní,
palce z vepřové panenky-recept,
vepřový palec recept,
recept vepřové palce,
vepřové a brambory recept,
jak pripravit veprove palce,
palce z panenky,
top recepty vepřové palce,
recept na vepřové palce,
vepřové plátky s brambory na smetané,
vepřový palec z panenky,
palce z vepřové panenky
Suroviny:
palec vepřový,
sůl,
pepř čtyř barev,
olej olivový,
brambory,
smetana ke šlehání,
rozmarýn,
máslo
Komentáře (10)
Jinak bezvadné jídlo, škoda té fialové barvy!To by bylo něco!
(při prvním čtení jsem se lekla, četla jsem "fialové"-takže bez brýlí na čtení už ani krok