Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 863 kJ / 684 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,93 g |
| Tuky | 19,43 g |
| Vláknina | 6,30 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 388 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pupek s pepřovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EvEg
Moje poznámka
Hovězí pupek s pepřovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EvEg
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 9 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 4 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 4 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 4 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 4 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 5 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pupek recepty,
hovězí pupek recept,
omáčka z hovězího pupku,
hovězí pupek,
hovězí pupek na pepři,
hovezi pupek videorecept,
hovězí pupek top recepty,
recept na hovězí pupek,
flank steak s pepřovou omáčkou,
dušené maso s pepřovou omáčkou,
hovězí biftek z pupku recepty,
pupky omáčka recept,
recepty z masa hovězí pupek,
pepřová omáčka ke steakům videorecept,
biftek z pupku,
omacka z pupku,
hovězí plátky s peprovou omackou,
vareni z hovězího pupku,
svíčková z hovězího pupku,
koření na hovězí pupek
Suroviny:
pupek hovězí,
cibule,
pepř černý,
vývar hovězí,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
olej
Komentáře (3)