Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 866 kJ / 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,89 g |
Tuky | 17,53 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kotleta s citronem a estragonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GxOL
Moje poznámka
Vepřová kotleta s citronem a estragonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GxOL
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 9 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 2 minutami
Grilovaná krkovička
Merylas před 1 hodinou
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 1 hodinou
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 2 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 3 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 3 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 3 hodinami
Jogurtový dort s rybízem
Mart1neek před 3 hodinami
Kakaové muffiny
Mart1neek před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřová kotleta,
veprove s citronem,
recepty s estragonem,
top recepty vepřová kotleta,
vepřová kotleta recept,
vepřová kotleta recepty,
vepřové na estraonu,
vepřove kotlety stupne,
kotlety recepty,
kotleta recept,
recepty z vepřové kotlety,
kotleta s kostí recept na estragonu,
vepřové na esatragonu,
vepřovou poochutnani,
vepřová kotleta pro začatečniky,
vepřové s citrony,
veprova kotleta jako maslo,
tncz nova levné recepty ládi hrušky
Suroviny:
kotleta vepřová,
máslo,
estragon,
šťáva citronová,
sůl,
pepř
Komentáře (6)