

Pečený losos s limetkou a s fazolkami na estragonu
Suroviny
- Filet z lososa
- Limetková kůra z 1/2 limetky nastrouhaná
- Limetková šťáva
- 100 g zelených fazolových lusků
- Estragon (použila jsem sušený)
- Extra panenský olivový olej
- Sůl
Postup přípravy receptu
Troubu rozehřejeme na 180°C.
Rybu lehce pokapeme limetkou, posolíme a posypeme nastrouhanou kůrou z limety. Dáme péct na cca 13 minut.
Fazolky zbavíme stopek a vložíme na pár minut do vroucí osolené vody. V míse smícháme asi lžíci olivového oleje, špetku soli a vetší špetku estragonu (nebo snítku čerstvého nasekanou najemno).
Fazolky scedíme, propláchneme studenou vodou a okapané promícháme v míse s olejem a estragonem.
Poznámka od kuchařky
Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pečený losos s limetkou a s fazolkami na estragonu
-
Prosím si jednu porci zítra k obědu, děkuji