Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 626 kJ / 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,01 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 27,34 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 698 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 71,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená mrkev s jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JABP
Moje poznámka
Dušená mrkev s jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JABP
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 7 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 2 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 2 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 3 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 4 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 6 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 7 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 8 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 8 hodinami
Tématické fráze:
dušená strouhana mrkev,
dusena mrkev na maslem s celerem,
dušená mrkev,
dušená mrkev recept,
dušená jablka recept,
dusena kvetak top co mám ráda recepty,
dusena jablka,
dušená mrkev s s celerem,
dušená mrkev s masem,
dusena ryze s jablky,
dušená mrkev a pomazánkové máslo,
dušená strouhana mrkev recepty,
cibule a mrke,
dusena mrkev s petrzelkou,
dušená jablka s máslem,
dusena mrkev s jablkam,
dušená mrkev s celerem,
strouhaná mrkev s jablkem a křenem,
mrkev orestujeme
Suroviny:
mrkev,
pomazánkové máslo,
máslo,
cibule,
jablko,
citron,
citron,
voda,
nať petrželová,
sůl,
cukr
Komentáře (10)
magdalenka:Magdalenko,já pomazánkové máslo používám i do omáček a krémových polévek místo zakysané smetany.Také jsem ji kdysi zrovna neměla,jako Ty
hosta:Jituš,je to takové pikantnější.Už jsem ji takto připravovala víckrát.Posledně jsem měla zbytek křeníku,necelou PL,tak jsem ho ke konci dušení přidala společně s pomaz.máslem a bylo to dobré