Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 267 kJ / 4 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,46 g |
Tuky | 146,40 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 820 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 615,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvánky z Polné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x5gq
Moje poznámka
Mrkvánky z Polné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x5gq
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 9 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 1 hodinou
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 2 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 3 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 4 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 4 hodinami
Jogurtová buchta s třešněmi
novakovajanna před 5 hodinami
Krupičková polévka
taleonka10 před 5 hodinami
Tématické fráze:
mrkvánky,
recept na mrkvánky,
mrkvánky recept,
staroceske mrkvance,
celozrnné mrkvánky,
cukroví mrkvánky,
mrkváčky,
mrkvánky s tvarohem,
mrkvance z polné,
těsto na mrkvánky,
staročeské mrkvánky,
mrkvánky ze špaldové mouky,
výborné mrkvánky,
mrkvova pout polna,
mrkvánky cukroví,
recept mrkvance, řepánky,
mrkvove buchty z polné,
repanky ze sadla,
mrkvánky a řepánky,
mrkvánky ze sádla v troubě
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
mléko,
máslo,
cukr krupice,
žloutek,
kvasnice,
fenykl,
sůl,
sádlo,
mrkev,
cukr,
máslo,
cukr vanilkový,
máslo,
cukr moučkový
Komentáře (22)
pečou se buchty nadívané řepou smíchanou s mákem a jsou výborné
vláčné jako mrkvance