Postup přípravy
Krok 1: Lístky natrháme na menší kousky a spolu s cukrem třeme v hrubším hmoždíři. Chvíli to trvá, musíte mít trochu trpělivosti. Já jsem ve finále ještě malinko projela tyčovým mixérem, ale ne moc nebo z toho bude ve finále cukr moučkový :-)
Zveřejněno 18. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mátovo - meduňkový cukr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7z8
Moje poznámka
Mátovo - meduňkový cukr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7z8
Nejnovější recepty
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 2 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 19 hodinami
Fleky se zelím
Přidáno před 21 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 3 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 3 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 5 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 5 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 14 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 18 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 18 hodinami
Tématické fráze:
mátovo meduňkový sirup,
mátovo meduňkový sirup recept,
medunkovy med,
voňavá meduňkovy sirup,
medunkovy kolac,
mátovomeduňkový sirup,
mátovo meduňková šťáva,
bylinky v cukru recept,
medunkový sirup za syrova,
mátovo-meduňkový sirup vařený,
diacukr na peceni,
sirup z máty za syrova,
meduňkový stava,
meduňkový med recept,
matovo salvejovy sirup,
meduňkvý cukr,
mátovo-meduňkový sirup,
mátovomedunkový sirup recepty,
domácí matovo medunkovy sirup,
jak dlouho vydrží cukr
Suroviny:
cukr krystal,
meduňka,
máta
Komentáře (16)
Ale mám dotaz - jak dlouho takový cukr vydrží? Díky