Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 903 kJ / 2 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,14 g |
Tuky | 88,60 g |
Vláknina | 12,49 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 295 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 226,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné vinné listy II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E710
Moje poznámka
Plněné vinné listy II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E710
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 4 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 5 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 5 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové placičky
Issis před 39 minutami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 2 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 2 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 2 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 2 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 3 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Maestra před 3 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Jerry2 před 5 hodinami
Makronky
zelenapampeliska před 5 hodinami
Hruškový koláč s ořechy, skořicí a drobenkou
vaclavagregrova před 6 hodinami
Tématické fráze:
plněné vinne listy,
vinné listy,
plněný vinný list,
řez vinné révy pro začátečníky,
vinny list,
vinný list plněný recept,
závitky z vinných listu,
vinné listy v kuchyni,
mleté maso ve vinném listu,
vinné listy recept,
plněné hroznové listy,
recept na džem z vinné révy,
vinný list recepty,
vinny list recept,
maso ve vinném listu,
recept vinne listy,
list vinné révy,
závitky ve vinném listu,
plněné vinné listy recept,
recept na vinné listy
Suroviny:
maso mleté,
rýže,
cibule,
olej,
česnek,
sůl,
nať petrželová,
pepř černý,
krém feferonkový,
listy vinné,
šťáva rajčatová,
vývar,
sůl,
pepř černý,
koření nové koření,
bobkový list,
skořice,
krém feferonkový
Komentáře (25)
Posilam bodik!
Prapuvodni je dolma e sarma, tedy zavitky z vinnych listu. Kde nebyly k mani (treba protoze v zime reva chybela), byly nahrazovany treba zelnymi, kapustovymi atd. listy. Proste to, co bylo zrovna po ruce. Vzdy se ony "nahrazky" povari v okyselene vode prave proto, aby dostaly onu zvlastni a jemne nakyslou chut vinnych listu. Tedy krome listu kysaneho zeli, ty to nepotrebuji.