Postup přípravy
Krok 1: Lístky natrháme na menší kousky a spolu s cukrem třeme v hrubším hmoždíři. Chvíli to trvá, musíte mít trochu trpělivosti. Já jsem ve finále ještě malinko projela tyčovým mixérem, ale ne moc nebo z toho bude ve finále cukr moučkový :-)
Zveřejněno 18. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mátovo - meduňkový cukr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7z8
Moje poznámka
Mátovo - meduňkový cukr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G7z8
Nejnovější recepty
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 11 minutami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 10 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 19 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
kaaackaaa před 38 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
Fuxinnka před 2 hodinami
Nebeský koláč
Janja před 13 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 14 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 14 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 15 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 15 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 16 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 16 hodinami
Tématické fráze:
mátovo meduňkový sirup,
mátovo meduňkový sirup recept,
medunkovy med,
voňavá meduňkovy sirup,
medunkovy kolac,
mátovomeduňkový sirup,
mátovo meduňková šťáva,
bylinky v cukru recept,
medunkový sirup za syrova,
mátovo-meduňkový sirup vařený,
diacukr na peceni,
sirup z máty za syrova,
meduňkový stava,
meduňkový med recept,
matovo salvejovy sirup,
meduňkvý cukr,
mátovo-meduňkový sirup,
mátovomedunkový sirup recepty,
domácí matovo medunkovy sirup,
jak dlouho vydrží cukr
Suroviny:
cukr krystal,
meduňka,
máta
Komentáře (16)
Ale mám dotaz - jak dlouho takový cukr vydrží? Díky