Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 989 kJ / 1 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,95 g |
Tuky | 95,81 g |
Vláknina | 17,59 g |
Cholesterol | 286 mg |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,74 g |
Sacharidy | 31,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NnKz
Moje poznámka
Pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NnKz
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 7 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 26 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 48 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 52 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 1 hodinou
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
uzeny ocasek,
křížová kost,
krizová kost recept,
uzena krizova kost,
uzený vepřový ocásek,
vařené uzené ocásky,
uzené ocasky v pomalém hrnci,
uzené ocasky se zelim,
křížová kost recepty,
uzený se zelím,
uzeny ocasek recept,
uzená křížová kost recepty,
vepřový ocásek v pomalém hrnci,
krizovekostiuzene,
uzená křížová kost recept,
uzený vepřový ocásek v pomalém hrnci,
krizova uzena kost recepty,
zapečené uzené se zelím v ph,
křížové kosti recept,
roudenske hovezi zavitky
Suroviny:
ocas vepřový,
škvarky,
cibule šalotka,
zelí kysané,
česnek,
paprika sušená uzená,
pepř,
kmín celý,
maso
Komentáře (7)
Jinak to zelí se škvarkama dalo tomu ocásku nádherný šmak