Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené gnocchi s mozzarellou a bazalkou

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Terezapavlu

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 547 kJ /
609 kcal
Bílkoviny35,85 g
Tuky40,45 g
Vláknina7,58 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 348 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy23,11 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Gril rozpalte na maximum. Krok 2: V pánvi zahřejte olej, přidejte cibuli a papriku a nechte 5 minut měknout. Krok 3: míchejte česnek, po minutě přidejte rajčata a noky. Přiveďte k varu a nechte 10–15 minut probublávat. Občas zamíchejte. Krok 4: Osolte, opepřete, přidejte bazalku a přeneste do zapékací mísy. Krok 5: Navrch dejte mozzarellu a 5–6 minut grilujte. Ozdobte oreganem.

Zveřejněno 15. 7. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G7A0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G7A0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Pro mě nešťastně popsaný postup, ale krásný nápad, který určitě vyzkouším - díky!:-K

Tématické fráze:
zapečené gnocchi s rajčaty, zapečené noky s mozzarelou, zapečené gnocchi s mozzarelou, zapecene gnocchi, gnocchi s mozzarelou, gnocchi s rajčaty a mozzarelou, noky s mozzarelou, gnocchi s bazalkou, gnocchi zapečené s mozzarelou, zapecene noky s rajcaty a mozzarelou, zapecene noky s mozarelou, zapecene gnochi s mozzarelou, zapečené gnocchi s rajčaty a mozzarellou, gnocchi s mozarellou, zapecene gnocchi s mozarella, zapečené gnoci s mozzarelou, noky s rajčaty a mozzarelou, gnochi s mozarelou a s rajčaty, gnocchi bazalkove, zapečená panenka s mozzarelou

Suroviny:
olej olivový, cibule, paprika čerstvá červená, česnek, rajče loupané, gnocchi, sůl, pepř, bazalka čerstvá, sýr mozzarella, koření oregáno

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu