Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 055 kJ / 2 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,95 g |
Tuky | 100,00 g |
Vláknina | 48,38 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 391,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře Vlasty Buriana s milánskými nudlemi 2014
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rr70
Moje poznámka
Kuře Vlasty Buriana s milánskými nudlemi 2014
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rr70
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 9 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 9 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 9 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 34 minutami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 40 minutami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 1 hodinou
Boloňské špagety
Toxic runner před 1 hodinou
Chilli hovězí
Antonausprag před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 2 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 3 hodinami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 6 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsíčka vlasty buriana,
z hotelu ritz do kuchyne vlasty buriana,
kureci platek s nudlemi,
kuřecí maso podle vlasty buriana,
oblíbené recepty vlasty buriana,
kuřecí plátky s nudlemi,
kuřecí plátek dle vlasty buriana,
recepty vlasty buriana,
kuře podle burian,
recepty pana trejbala,
kure se sirokymi nudlemi,
kureci plátky s jablky podle buriana,
kuřecí prsíčka vlasty buriana.,
kuře s nudlemi,
oblibene jidlo vlasty buriana,
kuřecí prsíčka s nudlemi,
prsíčka vlasty buriana,
z hotelu ritz do kuchyně vlasty buriana autor jaromír trejbal,
500 g širokých nudlí, 8 plátků kuřecích prsíček 2 paprikové lusky,,
jaromír trejbal
Suroviny:
nudle široké,
prsa kuřecí,
lusk paprikový,
cibule,
česnek,
rajče,
jablko,
máslo,
pepř,
sůl,
mandle plátkové,
olej arašídový
Komentáře (12)
http://www.nejlevnejsi-knihy.cz/kniha/z-hotelu-rit...
maris: tuhle kuchařku jsem držela včera u nás v antiku v ruce a strašně váhala. No nekoupila, ale furt mi leží v hlavě