Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 055 kJ / 2 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,95 g |
Tuky | 100,00 g |
Vláknina | 48,38 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 391,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře Vlasty Buriana s milánskými nudlemi 2014
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rr70
Moje poznámka
Kuře Vlasty Buriana s milánskými nudlemi 2014
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rr70
Nejnovější recepty
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 3 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 20 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Růžičky s tvarohovou náplní
olleg před 3 minutami
Domácí chléb bez hnětení
boomgo před 41 minutami
Tyrolské Gröstle
Fitulka před 1 hodinou
Asijský pikantní zelný salát
jana 5051 před 1 hodinou
Cuketová krémová polévka
Boxiska před 1 hodinou
Jednoduché langoše
Fitulka před 1 hodinou
Hermelínové kuřecí nudličky
Fitulka před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Krajanekcestovatel před 2 hodinami
Hovězí v ústřicové omáčce
SCR_Ltm před 3 hodinami
Fazolový salát
Anna.Milkova před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsíčka vlasty buriana,
z hotelu ritz do kuchyne vlasty buriana,
kureci platek s nudlemi,
kuřecí maso podle vlasty buriana,
oblíbené recepty vlasty buriana,
kuřecí plátky s nudlemi,
kuřecí plátek dle vlasty buriana,
recepty vlasty buriana,
kuře podle burian,
recepty pana trejbala,
kure se sirokymi nudlemi,
kureci plátky s jablky podle buriana,
kuřecí prsíčka vlasty buriana.,
kuře s nudlemi,
oblibene jidlo vlasty buriana,
kuřecí prsíčka s nudlemi,
prsíčka vlasty buriana,
z hotelu ritz do kuchyně vlasty buriana autor jaromír trejbal,
500 g širokých nudlí, 8 plátků kuřecích prsíček 2 paprikové lusky,,
jaromír trejbal
Suroviny:
nudle široké,
prsa kuřecí,
lusk paprikový,
cibule,
česnek,
rajče,
jablko,
máslo,
pepř,
sůl,
mandle plátkové,
olej arašídový
Komentáře (13)
http://www.nejlevnejsi-knihy.cz/kniha/z-hotelu-rit...
maris: tuhle kuchařku jsem držela včera u nás v antiku v ruce a strašně váhala. No nekoupila, ale furt mi leží v hlavě