Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 493 kJ / 1 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,37 g |
Tuky | 21,86 g |
Vláknina | 45,11 g |
Cholesterol | 363 mg |
Sodík | 970 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 105,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupejte a nakrájejte na kostky celer, mrkev, cibuli, sušená rajčata, stroužky česneku a petržele.
Krok 2: V hrnci nechte podusit na oleji na mírném ohni po dobu 10 minut.
Krok 3: Přidejte petrželku a masa, zvýšte teplotu a nechte vařit, dokud maso nezmění barvu a voda se zcela neodpaří, osolíme a opepříme.
Krok 4: Zalijte vínem a jakmile se víno odpaří přidáme rajský protlak, nechte vařit na vysokou teplotu dalších 5 minut.
Po této době snižte teplotu a vaříme 1 hodinu.
Po této době snižte teplotu a vaříme 1 hodinu.
Zveřejněno 12. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety z Florencie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXnR
Moje poznámka
Špagety z Florencie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXnR
Nejnovější recepty
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 20 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno před 21 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburgerové bulky
petra.sym před 52 sekundami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 1 hodinou
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 1 hodinou
Kynutý knedlík
Bigharvik před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
petrasd před 2 hodinami
Španělské ptáčky
trdlo před 2 hodinami
Žampiónová polévka
Dagemar před 2 hodinami
Bábovka s rybízem
obrovav před 2 hodinami
Nepečený třešňový řez / dort
winklerka před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
lemarti před 3 hodinami
Tématické fráze:
florentske spagety,
mrkev, celer, petržel v receptech,
nejlepsi pizza ve florencii,
mrkev pohuho
Suroviny:
maso hovězí mleté,
maso vepřové mleté,
cibule,
mrkev,
celer,
protlak rajčatový,
rajče sušené,
víno červené,
petrželka zelená,
česnek,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř,
těstoviny špagety semolinové
Komentáře (16)
To preto, lebo sa Vás spýtajú, či syr chcete alebo nie. Ak áno, tak ho prinesú v miske a každý si nasype, kolko mu chutí.
Nazev receptu je Vase vec, ale je dosti zavadejici.
Samozrejme, necháme to tak.
Kazdý máme svoju pravdu.
Pravda ale existuje len jedna...
Ako myslíte, ja s tým ale nesúhlasím.
Tento recept je tradicná omácka ale bez pancetty (údená slanina...) z Bologne -
Spaghetti bolognese.