Ostružinový křehký koláč s čokoládou
Koláče z křehkého těsta patří k těm nejoblíbenějším. Jejich příprava není nijak komplikovaná, a pokud dáme těstu dostatečný čas k odpočinku v lednici, odmění se nám úžasnou chutí. Naplňte jej hořkou čokoládou, máslovými sušenkami a ostružinami.
Suroviny pro 1 kus
koláčová forma o průměru 24-26 cm
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 379 kJ / 2 242 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 46,06 g | 
| Tuky | 121,06 g | 
| Vláknina | 9,50 g | 
| Cholesterol | 578 mg | 
| Sodík | 115 mg | 
| Sůl | 0,24 g | 
| Sacharidy | 237,20 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Ostružinový křehký koláč s čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OoDB
Moje poznámka
					 
				
Ostružinový křehký koláč s čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OoDB
Nejnovější recepty
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Daňčí maso na víně
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 10 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 11 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 12 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 13 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 13 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 13 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 13 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 13 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 14 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							ostružinový koláč s drobenkou, 
						
						
							ostružinový koláč, 
						
						
							křehký koláč s čokoládou, 
						
						
							nejlepší ostružinový koláč, 
						
						
							ostružinový koláč s hruškami, 
						
						
							ostružinový koláč s kakaem, 
						
						
							recept na ostružinový koláč, 
						
						
							čokoládový ostružinový koláč, 
						
						
							mrizkovy kolac s umelym sladidlem, 
						
						
							ostružinový koláč s tvarohem a cokoladou, 
						
						
							koláč s ostružinami a čokoládou, 
						
						
							nejlepší ostružinový koláče, 
						
						
							ostružinový koláč s tvarohem, 
						
						
							čokoládový koláč s ostružinami, 
						
						
							ostružinový koláč s krémem, 
						
						
							krehky cokoladovy kolac, 
						
						
							máslový koláč s hruškami, 
						
						
							čokoladovo ostružinovy kolač, 
						
						
							ostruzinovy jam, 
						
						
							ostružinový moučník
						
					
						Suroviny:
						
							mouka hladká, 
						
						
							máslo, 
						
						
							vejce, 
						
						
							sůl, 
						
						
							sirup javorový, 
						
						
							čokoláda hořká, 
						
						
							ostružiny, 
						
						
							sušenky bebe, 
						
						
							cukr
						
					
 
	 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (14)
Odkvetlé rosliny dáváme na kompost a na jaře je máme všude,mezi muškáty,rajčaty atd. Je to nezmar , ale krásný.
Laskavce mám každoročně ze semínek, jsou zatím asi 1 metr, ještě zmohutní a narostou jim řádné šištice
Druhá - láskavec sadíš zo semena, alebo sa vysemení a rastie sám?
Tretia - aký je vysoký? Ja som sadila prvým rokom a je nejaký mrňavý, cca 70 cm.
Díky.
Zdá se, že té šťávy ostružiny pustí hodně, nemyslím si, že by ji čokoláda vpila a asi bude promáčený. Ale to je jen moje domněnka a myšlenka jak bych si ho udělala já, netvrdím, že nebude výtečně chutnat