Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 083 kJ / 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,04 g |
Tuky | 7,28 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 104,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilované hrušky s čokoládovo-balsamicovou redukcí a krémem z gorgonzoly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVWr
Moje poznámka
Grilované hrušky s čokoládovo-balsamicovou redukcí a krémem z gorgonzoly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVWr
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 8 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 8 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 9 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 15 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 4 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 5 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 6 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 8 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 8 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 8 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 8 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 8 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 8 hodinami
Tématické fráze:
grilovane hrusky,
grilovaná hruška,
recept s gorgonzola,
jidla z gorgonzoly,
opražené hrušky,
girlované hrušky,
gorgonzola créme,
citrónová redukce recept,
hrusky ve vinne redukci,
krilovane hrusky
Suroviny:
hruška,
ocet balsamiko,
ocet vinný červený,
čokoláda hořká,
med,
gorgonzola,
crème frâiche,
pepř,
tymián,
šťáva citronová,
ořechy vlašské
Komentáře (13)