Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Telecí saltimbocca s rizotem a vinnou redukcí

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

25. 1. 2013 13:00

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 614 kJ / 3 015 kcal
Bílkoviny149,36 g
Tuky90,68 g
Vláknina8,76 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 3,74 g
Sůl9,15 g
Sacharidy318,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Saltimbocca (také saltinbocca) (Italsky: skoky v ústech) je pokrm z telecího masa dochuceného parmskou šunkou a šalvějí. Populární je v jižním Švýcarsku, Itálii, Španělsku a Řecku. Bývá marinován ve víně, oleji nebo slané vodě v závislosti na regionu nebo vlastní chuti. Dle vlastní chuti je možné přidat kapary.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 1. 2013 19:59

Receptík mě zaujal a líbí se mi:-p+5:yes:

1974andrea 1974andrea

25. 1. 2013 13:36

Trošku mi k pokrmu saltimbocca chybí šalvěj, která by mu měla dodat tu typickou chuť;-), ale jinak pěkné a ta redukce bude moc dobrá:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: saltin boka kuřecí saltimbocca saltinbocca saltinboka redukce z červeného vína saltimboka kuřecí saltimbocca recept co je kuřecí saltinbocca co je kuřecí saltinbocca telecí saltinbocca kureci saltimboca kuřecí saltinboka recepty saltinboca maso s redukcí recept na redukci z červeneho vina dušená telecí kýta ala saltimbocca co to je saltinboca co je redukce co je kuřecí saltimbocca recepty saltinboca

Suroviny: pečeně telecí, šunka schwarzwaldská, koření oregáno, sůl, pepř čtyř barev, olej olivový, víno červené, ocet balsamiko, med, pepř čtyř barev, rýže, vývar kuřecí, víno bílé, cibule, olej olivový, máslo, tymián, sůl, pepř bílý

TopRecepty.cz

Telecí saltimbocca s rizotem a vinnou redukcí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r7Y2