Suroviny
Porce: 1 silikonová forma na srnčí hřbet
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 542 kJ / 130 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,80 g | 
| Tuky | 0,70 g | 
| Vláknina | 21,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 29 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 10,50 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Sulc-huspenina z hříbků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87yW
Moje poznámka
					
				
Sulc-huspenina z hříbků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87yW
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 42 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 7 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 8 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 12 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 42 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							huspenina z hub, 
						
						
							houby v sulcu, 
						
						
							sulc z hub, 
						
						
							zavařování hříbků, 
						
						
							hříbky zavařování, 
						
						
							aspik z hribku, 
						
						
							zavarovani huspenina, 
						
						
							jak pouzit zelatinu do sulcu, 
						
						
							min ihuspenina z pomalého hrnce, 
						
						
							deko na zavařování návod, 
						
						
							tlačenka z  pravých hříbků, 
						
						
							hříbky v nálevu bez zavařování, 
						
						
							chutovky z hříbků, 
						
						
							hříbky v nálevu s dekem, 
						
						
							zavarovane hribky, 
						
						
							recepty sulc huspenina zavarovani, 
						
						
							zavarovani hub hribku, 
						
						
							zelatina do sulce, 
						
						
							zavařování sulce, 
						
						
							houby ve sladkokyselém nalevu s dekem
						
					
						Suroviny:
						
							houba hřib, 
						
						
							deko, 
						
						
							voda, 
						
						
							želatina, 
						
						
							želatina prášková, 
						
						
							cukr krupice
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (21)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,0
Pokud nejsou k mání hřiby,dělávám ze zavařených žampionů v plechovce z Kauflandu a nálev dělám podle návodu na želetině s přidáním octa a nebo použiji sladkokyselý lák z načatých okurek.Zkoušela jsem to i z čerstvých žampionů,ale to nebylo ono
Tady jsem použila 170ml zhotoveného nálevu,naředělý 230ml vody,takže to nebyla žádná"trhavina".Jen samostatný nálev by byla opravdu pecka do žaludku
Zeleninu,hlavně na drobounké kostičky nakrájenou mrkev mám osobně v různých sulcích(huspeninách,aspicích)také ráda,už jen proto,že to i na řezu velice hezky vypadá
Tady jsem se tentokrát přizpůsobila přání rodiny a barevnost pokrmu jsem alespoň doladila zelenou petrželkou
Všem děkuji za komentáře,připomínky i hodnocení