Suroviny
Porce: 12 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 070 kJ / 2 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,65 g |
Tuky | 69,17 g |
Vláknina | 17,31 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 6,50 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 374,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2AMM
Moje poznámka
Domácí kaiserky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2AMM
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 2 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 4 minutami
Drůbková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 2 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 2 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 2 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 3 hodinami
Rebarborový koláč
JitkaJS před 4 hodinami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 5 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 6 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 6 hodinami
Tématické fráze:
domaci kaiserky,
domácí kaiserky recept,
recept na domácí kaiserky,
kaiserka recept,
domaci kaiserka,
domací pečivo kaiserky,
kaiserky recept,
recept na kaiserky,
domácí kaizerky,
domácí kaiserky - recept,
kaiserky,
domácí kaiserky recepty,
domaci kajzerky,
pečivo kaiserka,
domácí housky top recepty,
domácí pečivo,
domácí kaislerky,
pečeme kaiserky,
domácí keiserky,
domaci kaizerka
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sladěnka,
sůl,
droždí,
podmáslí,
voda,
sádlo
Komentáře (8)
Milada: Na druhou stranu - zbytečně odsuzujete recept, ten za to fakt nemůže. Každý nějak začínáme, je lepší se poradit ať už tu na webu, nebo někde v rodině, u známých, přátel... Nikdo učený z nebe nespadl ani my jsme neměli a ni doposud nemáme vždy dokonalé výrobky
a jednu připomínku: než bych suroviny vyhodila do koše, poradila bych se, jak to napravit, jak z toho udělat cokoli, aby se to nemuselo vyhazovat. Tomu se říká plýtvání potravinami a to si teda může v dnešní době dovolit málokdo.
Hlavu vzhůru, příště to bude lepší a hlavně - nebojte se zeptat, i kdyby to byla sebevětší "pitomost"
Chválím a znovu použiji.
Nechápu, jak se to mohlo někomu nepodařit.
Fotografie je pravděpodobně koupeneho peciva.
Něco na tom receptu není v pořádku.
Včera jsem to dělala. Vsechno uděláno podle postupu práce. Těsto bylo strasne tuhé a nic nevykynulo.
Měla jsem naděje ze co nakyne v troubě . NIC. Vsechno šlo do smetí nebylo to vůbec k jídlu.
Snad je třeba první udělat klásek . Tento bod tady není napsaný . Mozna ze jak člověk pece a ma skusenost
Si něco takového ma domyslet .
Bylo by lepší ten recept úplně zlikvidovat.
Ničím nepotíráme?