Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 782 kJ / 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,38 g |
Tuky | 70,57 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 4,14 g |
Sůl | 10,33 g |
Sacharidy | 20,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s dýní a ricottou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MmRA
Moje poznámka
Špagety s dýní a ricottou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MmRA
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 13 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 19 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 21 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 21 hodinami
Dlabaný jablečný dortík
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
Susanna před 31 minutami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 35 minutami
Dršťková polévka
Andras před 37 minutami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 50 minutami
Mrkvová bábovka
iveta.kroul před 2 hodinami
Vláčný jogurtový koláč
Ivamo před 2 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
TankerCZ před 2 hodinami
Rychlý koláč se švestkami a tvarohem
hoskova před 3 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Praevka před 4 hodinami
Salát Coleslaw
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
špagety s dýní,
špagety s dýní hokaido,
špagety z dýně,
špagety s ricottou,
omáčka z dýně hokaido na špagety,
testoviny s dyni a ricottou,
dýně na špagety,
recept s spagety s dyni hokaido,
omacka na spagety z dyne,
vaříme z dýně hokaido,
spagety na dyni,
varime s dyni,
vaříme s ricottou,
recept dýně špagety,
omáčka na špagety z dýně hokaido,
spagety s dyni a ricotou,
testoviny s dyni,
špaget dyne,
špagety s dyní hodaido,
dýně hokaido recepty spagety
Suroviny:
těstoviny špagety,
dýně hokkaido,
máslo,
cibule,
česnek,
sýr ricotta,
sůl,
pepř,
šunka schwarzwaldská,
olej
Komentáře (2)