Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 076 kJ / 1 452 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,97 g |
Tuky | 43,18 g |
Vláknina | 75,91 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,84 g |
Sůl | 18,18 g |
Sacharidy | 188,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na zelenině s opečenou hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71YB
Moje poznámka
Vepřové na zelenině s opečenou hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71YB
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 20 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudlová polévka
vakl1 před 12 minutami
Bábovka z pudinku
Routeu před 45 minutami
Krevetové rizoto
Lucie1001 před 47 minutami
Rychlá hrachová polévka s krutony
Lara.S před 57 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Lara.S před 57 minutami
Křehký jablečný závin
Lara.S před 58 minutami
Chutné vafle
Lara.S před 58 minutami
Jablkový perník
Lara.S před 59 minutami
Rybí filé na italský způsob
Jan Nemec před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na zelenině,
opečená zelenina,
jak udělat rajčatové pyré,
vepřová žebra na zelenině,
pečená žebra na zelenině,
vepřový plátek v horkovzdušném hrnci,
vepřové s hlívou,
vaříme v horkovzdušnem hrnci,
jidla v horkovzdušnem hrnci recepty,
zelenina opecena,
vepřové na zelenině pomaly hrnec,
vařeni v horkovzdušnem hrnci,
recept na veprovou kytu s hlivou,
recepty pečena zelenina na panvičce,
recepty z pomaláče,
maso v horkovzdušnem hrnci,
horkovzdušný hrnec recepty,
hliva veprove,
recept vepřové na zelenině,
pomaly hrnec hliva
Suroviny:
krkovice vepřová,
pyré rajčatové,
pórek,
cibulka jarní,
česnek,
paprika čerstvá červená,
bujón,
mouka hladká,
hlíva ústřičná,
kmín celý,
sůl,
pepř,
olej,
sádlo
Komentáře (10)
Hanka