Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 067 kJ / 255 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 12,94 g | 
| Tuky | 7,79 g | 
| Vláknina | 6,24 g | 
| Cholesterol | 259 mg | 
| Sodík | 113 mg | 
| Sůl | 0,21 g | 
| Sacharidy | 31,30 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Oloupané brambory nastrouháme spolu s česnekem, přidáme koření, vajíčko, mouku, najemno nakrájenou cibuli s uzeným  bůčkem, nahrubo nastrouhanou uzenou cihlu, osolíme a důkladně promícháme.
	Krok 2: Zvolna smažíme z obou stran na sádle. Podáváme s dobrým mlékem.
Zveřejněno 7. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Příborská trinčka speciál
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91AJ
Moje poznámka
					
				
Příborská trinčka speciál
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91AJ
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 22 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 19 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							tretuar, 
						
						
							firhaňky, 
						
						
							firhaňk, 
						
						
							příborská jídla, 
						
						
							dratuár, 
						
						
							bramborak v nareci, 
						
						
							podkrkonošský bramborák se švestkama, 
						
						
							bramborové placky special, 
						
						
							trincky placky, 
						
						
							bramborove trinčky, 
						
						
							bramboraky special, 
						
						
							bramborak special, 
						
						
							recepty special, 
						
						
							bramborák s uzeným bůčkem, 
						
						
							recept na bramboráky special, 
						
						
							bramboráky v nářečí, 
						
						
							co je firhaňk, 
						
						
							príborské klobasy, 
						
						
							nářečí bramborák, 
						
						
							bramborák se švestkami v nářeči
						
					
						Suroviny:
						
							brambory, 
						
						
							česnek, 
						
						
							cibule, 
						
						
							bůček uzený, 
						
						
							sýr cihla uzená, 
						
						
							vejce, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							majoránka, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							sádlo
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (20)