Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 909 kJ / 934 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,47 g |
| Tuky | 10,95 g |
| Vláknina | 41,60 g |
| Cholesterol | 98 mg |
| Sodík | 1,32 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 107,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočka s hruškami a uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XyR
Moje poznámka
Čočka s hruškami a uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XyR
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 6 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno 25. 10. 2025 10:33:07
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno 25. 10. 2025 09:27:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 32 minutami
Brokolicová polévka
Hanous7 před 34 minutami
Jablkový závin z listového těsta
sarah38 před 52 minutami
Citronovo-mrkvový koláč / bábovka
Janicee před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
jana1974 před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 2 hodinami
Kořeněná játrová omáčka
brtna před 2 hodinami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 4 hodinami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 4 hodinami
Tématické fráze:
čočka s uzeným masem,
maso k čočce,
čočka s uzeným,
tepelná úprava čočky,
uzené maso k čočce,
čočka s hruškou,
jak vařit hnědou čočku,
čočka v mikrovlnce,
černá cocka s uzeným masem,
uzené maso recepty,
čočka citrón,
tepelna uprava hrusky,
uzené k čočce,
hrušky, tepelná úprava, recepty,
recepty čočka s uzeným masem,
uzený k čočce,
uzene maso čočka recepty,
čočka na hruškach,
černá čočka s uzeným masem recept,
uzené maso recept
Suroviny:
čočka,
pórek,
hruška,
maso uzené,
citron,
sůl
Komentáře (5)