Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 217 kJ / 1 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,91 g |
Tuky | 86,77 g |
Vláknina | 6,04 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 966 mg |
Sůl | 2,37 g |
Sacharidy | 21,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5P0
Moje poznámka
Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5P0
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 1 hodinou
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 6 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 7 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí polévka
Kajkajak před 22 minutami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 26 minutami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 58 minutami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 1 hodinou
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 1 hodinou
Extra jablkový koláč
Eva_H před 1 hodinou
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 1 hodinou
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 3 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 4 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí v papináku,
hovězí zadní v papiňáku,
hovězí plátek na smetaně,
hovězí maso v papiňáku,
hovězí plátky,
plátky na smetaně,
recepty hovezi v papinaku,
hovězí na celeru,
hovezi papinak,
hovězí plátek s hranolkami,
brambory v papiňáku bez vody hovezi,
hovezi platky s hranolky,
hovezi s celerem v papinaku,
vaření hovězího masa v papiňáku,
hovězí z papiňáku,
zadní hovězí v papiňáku,
papinak hovězí,
vaříme v papináku,
hovězí maso na celeru,
hovezi platky s hranolkama
Suroviny:
maso hovězí,
bůček,
olej,
cibule,
celer,
celer,
bujón hovězí,
smetana ke šlehání,
hořčice,
sůl,
pepř mletý,
Komentáře (18)
Celer jsem pod maso sem tam přidávala,ale na velké množství mě až tady na Topkách navedla Simča a od té doby celeru vždy hóóódně
Jednou jsem maso připravovala v obyčejném kastrolu,ale papiňák je papiňák
Dana61-Danuš já jsem měla původně nachystanou zakysanou smetanu,ale v závěru jsem si to rozmyslela,ta šlehajda to hezky zjemnila.Tak jestli budeš tohle vařit,dej pak vědět pocity
krásné Ančí
čím dál lepší..ty jsi papinkouzelnice
Děkuji za komentíky i bodíky