Ušatec

Hella Kuchařka:

Doba přípravy: dle míry trpělivosti Zdobení 14 názorů

511

Suroviny

chleba
salám
okurka
mini rajče
kousek žluté papriky
olivy
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z chleba odkrojíme patku a přepůlíme jí (obr.2).

  2. Z patky vykrojíme střed (obr.3) a tím si vytvoříme základ pro hlavičku.

  3. V horní polovině si druhým koncem zdobičky (nebo korpusem silnější propisky) vykrojíme otvory (obr.4)

  4. Do otvorů pak vsazujeme různé druhy salámů (obr.5).

  5. Nařízneme hrot a vsadíme přeložený salám jako pusu, pomocí párátek připevníme klobouček, oči atd.

Poznámka

Inspirace: Kniha Pohoštění s vtipem a fantazií

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Ušatec

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pohoštění s fantazií a vtipem pohoštění s fantazií ušatci veprove hroty s panenky pohoštění s vtipem pohoštění s fantazií návod salám zdobení triky na zdobení perníčků pohoštení s fantasii a vtipem ušatý dort recept slané pohoštění stonožka pohoštění s fantazií fotogalerie zdobeni salamu video ukazka pohoštění s fantazií a vtipem online zdobení pernicku tipy triky zdobený salám zdobení paratek recepty s vtipem ozdoba perníčků návod na zdobení perníčků

Zapomněl/a jsem heslo