Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové kuře s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XvV
Moje poznámka
Zeleninové kuře s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XvV
Nejnovější recepty
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 7 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 7 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 7 hodinami
Frikadelky s houbami
Přidáno před 16 hodinami
Houbičky ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se smaženými vejci a koprem
ZboSy před 3 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
ZboSy před 3 hodinami
Zavařené papriky
ZboSy před 4 hodinami
Šlehačkový závin
Noumik před 12 hodinami
Kuřecí kousky v rajčatovo - smetanové omáčce
Jan Nemec před 12 hodinami
Krkovička s jablky a cibulí
Jan Nemec před 13 hodinami
Bramborák s masovou směsí
MajaFero před 13 hodinami
Malinový zákusok
tejaja před 13 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
David1230X před 13 hodinami
Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
luckos před 13 hodinami
Tématické fráze:
kuře s noky,
přílohové noky,
kuře na paprice s noky,
noky,
výroba noků,
zeleninové noky,
halušky s kuřetem,
noky k masu,
kuře na zelenině,
kuře na paprice se zeleninou,
noky se zeleninou,
kuře s nokama,
kure noky,
zeleninové kuře,
noky s kuřetem,
noky k pecenemu masu,
kuře a halušky,
kuře na paprice s halušky,
kuře na paprice s nokama,
maso s noky
Suroviny:
kuře,
rajče,
paprika čerstvá červená,
fazolky zelené,
cibule,
žampióny,
sůl,
pepř,
kmín celý,
voda,
slanina anglická,
vejce,
voda,
mouka
Komentáře (10)
Recept je velice pěkný.
Nechcem tu byť za múdru a do všetkého vám hovoriť, iba chcem poradiť, pretože prílohové halušky - noky k mäsu robím často. Na pol kila múky (polohrubej) fakt stačí 1 vajce a studená voda. Na kvalitu to nemá vplyv. Cesto nenechávajte odstáť, ale hneď hádžte do vriacej vody. Ak stojí dlhšie, uvoľňuje sa z múky lepok a je to také ťahavé. Malé množstvá hádzať do vody a po vzkypení hneď vyberať, omastiť.
Pekný večer!