Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 508 kJ / 3 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,77 g |
Tuky | 316,37 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 492 mg |
Sodík | 2,86 g |
Sůl | 6,80 g |
Sacharidy | 25,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kostky s meltou na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0m0V
Moje poznámka
Hovězí kostky s meltou na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0m0V
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 2 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 3 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 4 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 4 hodinami
Tortilla plněná špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 27 minutami
Ořechový dort s pudinkovým krémem
lucy.lashing před 37 minutami
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 2 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 16 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 19 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 20 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 20 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 20 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 23 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na rozmarýnu,
hovezí maso na rozmarýnu,
láda hruška hovězí na houbách,
melta do těsta,
maso s meltou,
hovězí kostky na rozmarýnu,
nadrobene melta,
melta,nálevové sáčky,
čerstvý rozmarýn recept,
rozmaryn a hovezi na houbach,
rozmarýn hovězí maso,
čerstvý rozmarýn v receptech
Suroviny:
krk hovězí,
špek,
cibule,
sádlo,
chilli paprika čerstvá,
rozmarýn čerstvý,
pepř černý,
chléb,
melta,
sůl,
voda,
cibule,
rozmarýn čerstvý
Komentáře (10)
1974andrea:Andri,mě před více jak třemi roky navedla odkazem,co tady vložila chocolate Špagetka na maso s meltou
Jinak meltu,nebo rozpustné kafe používám do kynutého i bábovkového těsta,nebo do různých omáček a roštěnek
Moje babička používala k obarvení i zpestření chutě jídla cikorku