Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 128 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,57 g |
Tuky | 11,83 g |
Vláknina | 12,14 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 422 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 42,54 g |
Postup přípravy
Podáváme s vařeným bramborem a najemno nakrájenou červenou cibulí.
Zveřejněno 4. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Soté z králičího a kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vk5o
Moje poznámka
Soté z králičího a kuřecího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vk5o
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 6 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 6 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 6 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 19 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 minutami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 25 minutami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 29 minutami
Africké kuře
Hypnos před 31 minutami
Šťouchané brambory
Benetka před 32 minutami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 52 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 54 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 58 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 2 hodinami
Tématické fráze:
masové soté,
recepty z králíčího masa,
králičí maso recept,
králičí maso recepty,
hovězí sote,
recepty z kuřecího masa,
recepty na králičí maso,
soté z králíka,
kuřecí soté,
máslová jiška,
recepty králičí maso,
králičí nugetky,
sote s kuřecím masem,
kureci maso,
kralici maso-recepty,
recepty kuřecí maso,
vývar z králičího a kuřecího masa,
králičí panenka recept,
kureci sote na majorance,
kuřecí kraličí maso
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule červená,
kapie,
vývar kuřecí,
nať petrželová,
máslo francouzské,
sůl,
olej,
pepř mletý
Komentáře (16)
S těmi teplotami je to, pravda, spolehlivé pravidlo našich babiček (ale komu se i při jejich dodržení někdy neudělaly cucky, ať hodí kámen či jedovatou slinu)
Napraveno - zvoleno "francouzské máslo"
Díky za rychlou odpověď, třeba to někomu pomůže.
Aby se nedělaly hrudky, musí být buď studená jíška a teplý pokrm nebo studený pokrm mícháš s teplou jíškou.