Postup přípravy
Polévka je chutnější na druhý den.
Zveřejněno 16. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Neubývačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOVX
Moje poznámka
Neubývačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOVX
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 16 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelné placky se sýrem
Matea před 6 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 6 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 8 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 8 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 10 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 10 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 10 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 11 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 11 hodinami
Tématické fráze:
česnečka z vývaru,
mirca79 co mám ráda recepty,
česnekačka se sýrem,
polévka neubývačka,
vařením kaše nabyde,
vařením nabyde kase,
zasytí nepřibere,
recept kapustnice,
morkové knedlíčky
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
máslo,
rýže,
vývar,
sůl,
pepř,
zelená nať
Komentáře (13)
Ale my polévky můžem kdykoliv, ráno, v poledne, večer, tak nám to nevadí.